• main-banner-greece

  GREQI REGJISTRIMI I ANIJEVE

  Regjistrimi i jahteve në Greqi

Regjistroni varkën tuaj në Greqi

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Greqi, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Greqi duke përfshirë: jahte me vela, motobarka, jet ski, banesa, barka, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Greqi si për përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e anijes tuaj në Greqi.


Regjistrimi i anijeve greke konsiderohet të jetë një sistem me reputacion dhe i vendosur mirë. Procesi i regjistrimit është gjithëpërfshirës dhe siguron që anijet e regjistruara plotësojnë disa standarde sigurie, të cilat mund të ndihmojnë në uljen e rrezikut të aksidenteve dhe lëndimeve.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve greke.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Greqi, nuk kemi nevojë për asnjë raport studimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Kopje e pasaportës e noterizuar

2) Dëshmia e pronësisë / marrëveshjes së shitjes

3) Një kopje e certifikatës së ndërtuesit

4) Një kopje e certifikatës së sigurimit

5) Dëshmi për pagesën e taksave/Taksave të tonazhit

6) Të dhënat teknike të anijes

7) Një listë e anëtarëve të ekuipazhit së bashku me kualifikimin e tyre

5 - 7 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet e Greqisë.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur