LICENC TE E RREZIKUT TIDE gjerë botëror TELECOM RADIO


  • Çdo varkë duhet të ketë me ligj një licencë të vlefshme për pika / radio në bord. Ne mund të aranzhojmë licencën tuaj për Regjistrimin e Greqisë / Radio kur aplikoni për regjistrimin e flamurit të Greqisë. Licenca e pikave mbulon Radion VHF, radarin, AIS, epirb, transponderin dhe radarin dhe cakton numrat e nevojshëm për të funksionuar saktë.

  • Ne mund të organizojmë një licencë radioje të Greqisë për klientët tanë. Kostoja është 135 £, - në kombinim me çdo regjistrim flamuri ose 175 £, - nëse e porositni vetëm.

Dokumentet e nevojshme:
  • Ju lutemi na jepni detajet e të dhënave teknike të anijes, një faturë të noterizuar të shitjes, certifikatën e sigurimit të varkës dhe detajet e të gjitha pajisjeve të instaluara në bord (Marka, lloji i pajisjes, numrat serialë)

Regjistrohuni TANI!

Qëndro i lidhur